Senaste nytt från Direktdemokraterna, 1 Mars

Välkommen till nya modernare Direktdemokraterna

Efter avslutad medlemsomröstning har vi nu formellt bytt medlemsforum till Discourse.
Detta innebär att vi aktivt har börjat bygga upp forumet och hemsidor med funktioner samt struktur.
Många av våra system har ansetts omoderna och varit i behov av en modernisering, numera är det betydligt mer avancerat med mängder av förbättringar, funktioner samt mer grafiskt tilltalande. Funktionaliteten på mobiler är också riktigt bra numera.
Vi behöver dock alla er medlemmars synpunkter, tankar, förslag och åsikter för att göra det riktigt bra.
Därför är det viktigt att ni loggar in och deltar, kommer med önskemål eller ställer frågor.

Vad har genomfört hittills:

  • Vi har kopplat om externa länkar så att de numera går till Discourse.

  • Vi har själva genomfört översättningar som tog mycket tid och kraft och enbart mindre felaktigheter eller korrigeringar återstår. Påtala gärna om något är otydligt eller felaktigt. Även e-postutskick samt systemmeddelanden ska vara fullt översatta så ett stort tack för alla som varit med och bidragit!

  • Vi har skapat en ny kategori för alla delegater så att det ska bli lättare för alla medlemmar att dels hitta delegater, dels få information samt effektivt kunna utbyta tankar, idéer och förslag med dessa. Alla kan bli delegater så anmäl gärna ditt intresse så hjälper vi dig med att lägga upp all information.

  • Vi har installerat en funktion där ämnen kan omvandlas till ett ärende, när ärendet är löst presenteras lösningen efter första inlägget samt status för ämnet ändras. Således ska det hjälpa oss att hålla reda på vad som behövs åtgärdas, vad som är löst eller vad vi behöver fokusera vidare på.

  • Numera kan man även tagga alla inlägg, detta gör att man snabbt kan sortera inlägg inom olika specifika ämnesområden, samt låta ämnen ingå i flera olika kategorier, upp till 5 taggar kan anges.

  • Inloggningslänk till GOV finns nu högst upp i menyn. Behöver du logga in klicka på “sso” i första inloggningen så kan du använda uppgifterna från webbutiken samt sociala media i formuläret, därmed är allt kopplat.

  • Vi fyller löpande på med nya funktioner samt information.

Webbutiken

Webbutiken är som vi tidigare beskrivit numera helt automatiserad, så hela processen från registrering, betalning och insläpp i forumet sker helt automatiskt. Systemen är helt kopplade och synkroniserade. Är ett oerhört lyft ur ett administratörsperspektiv och vi hoppas att alla användare också tycker att det fungerar bra. Det gör att vi kan fokusera mer på andra saker, men var inte oroliga, har ni problem, tycker något är svårt eller behöver extra assistance så hjälper vi givetvis till så långt vi kan.

  • Vi har äntligen fått en ny produkt i webbutiken - Bildekal

  • Vi har nya funktioner för e-postutskick som per automatik interagerar och ger information till medlemmar och besökare.

  • Logga gärna in på era sidor och se över dels era uppgifter, betalningsmetoder och inte minst era förmåner som medlem.

Direktdemokraterna.se

Vi har bytt vår externa sida till ett nyare mer modernt gränssnitt som utvecklades under hösten.
Då vi har ca 50 besökare per dag till den externa sidan har vi valt att snabbt uppgradera denna för att modernisera samt driva på utvecklingen.
Har ni tankar, funderingar, förslag eller vill hjälpa till är det bara att kontakta oss.
Vi uppdaterar denna löpande med informations samt nya funktioner.
För den som vill besöka den gamla sidan är den fortfarande aktiv samt fungerande då mycket ligger länkat till denna, samt vi har ännu inte flyttat över all information, vi har bara bytt startsidan för den gamla således.

Right about now… check it out now…

1 gillning